الاميرات
اهلا وسهلا بك فى منتدى الاميرات اذا لم تكن مسجل فيسعدنا دخولك معنا التسجيل


انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

الاميرات
اهلا وسهلا بك فى منتدى الاميرات اذا لم تكن مسجل فيسعدنا دخولك معنا التسجيل

الاميرات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اذهب الى الأسفل
snow white
snow white
المـديـر العـــام
المـديـر العـــام
الجوزاء
الحصان
عدد المساهمات : 4862
عدد النقاط : 9302
العمر : 33
البلد : اسكندرية
العمل/الترفيه : جامعى
المزاج : هادىء
https://elamerat.yoo7.com

الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية Empty الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية

السبت 24 يوليو - 19:52
الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية 1275505791

مسااااااااااااااااااء الفل على احلى اميرات



المقااااااااااااااادير للعجينة

100 جرام زبدة
150 جرام دقيق
4 بيضات
رشة ملح
فانيليا

الطريقة

نضع الزبدة مع 1\4 لتر ماء وسنة ملح على النار
الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية 1275506598

لجد ما تدوب الزبدة خالص
الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية 1275506638

نرفعها من على النار ونضيف الدقيق ونقلب بمعلقة خشب

الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية 1275506688
وبعدين نرجعها على النار تانى لحد ما تمسك فى بعض وملتزقش فى الحلة

نرفعها من على النار ونسيبها تبرد
نضيف البيض واحدة واحدة وبعد كل واحدة نقلب كويس لحد ما تختفى
نضيف الفانيليا وتسيبها ترتاح شوية

الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية 1275506741

نجهز ورق البليسية مكنش عندى فالجيش بيقولك اتصرف هههههههه
جبت ورق زبدة وعملتة انا ورق بليسية هههههههههه
اة ميضرش بردة
ودهنتة زبدة
الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية 1275506796
نجيب بقى العجينة نحطها فى قرطاس او فى كيس قوى
ونقطة بالمقص من تحت فتحة بطول سم
ونبتدى نحط على الورق اللى معمول بطول 7 سم تقريبا
ونعمل حساب انة بينفش

نجيب صفار بيضة ونزود معلقة صغيرة مية ورشة فانيليا
وندهن الوجة وندخلة الفرن الساخن على 225
لمدة 20 دقيقة تقريبا
الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية 1275506902

نطلعة نفتحة من النص ونرجعة تانى الفرن وهو مطفى يهدى بقى مع نفسة


فى الوقت دة نحضر الكريم باتسيرى
1\2 لتر لبن يعنى كوبايتين
75 جرام سكر
50 جرام دقيق
بيضة كاملة
وتلت صفار بيض
وفانيليا

الطريقة
نقلبهم كلهم على البارد وبعدين نرفعها على النار
لحد ما تتقل وتبقى جاهزة للحشو

بعد ما يجهز الاكلير هنطلعة من الفرن
ونحشية بالكريم باتسيرى زى الساندويتش

الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية 1275506998

للتغطية ممكن نعمل اى صوص شوكولا
ممكن ندوب شوكولا على حمام بخار ويبقى لوحدة

وممكن نعمل صوص الشاتوة زى ما عملت بس نتقلة شوية
لانة طلع خفيف منى والكاكاو كان خلص

ودة الشكل النهائى
الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية 1275507043

معلش بقى الصوص عملها فيا وطلع خفيف المرة دى
بس لما بيكون تقيل بيبقى اشيك كتييييييييير

الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية 1275507106

وبالف هنا وشفا ودعواتكم بقى بتيسير الحال عاجلا غير اجلا ان شاء الله
ومتنسووووووش الردود والتقييم يا قمرات
الوحيد
الوحيد
مشرف قسم الترفيه
مشرف قسم الترفيه
الجدي
التِنِّين
عدد المساهمات : 1144
عدد النقاط : 1603
العمر : 35
البلد : google
العمل/الترفيه : فاضي
المزاج : متواضع

الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية Empty رد: الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية

السبت 25 سبتمبر - 11:51
عازف
avatar
ام مروان
الحمل
الثور
عدد المساهمات : 29
عدد النقاط : 39
العمر : 51
البلد : www.elamerat.yoo7.com
العمل/الترفيه : الطبخ
المزاج : Happy

الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية Empty رد: الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية

الثلاثاء 18 يناير - 1:17
والله مش ممكن بدون مجامله انتى باين عاليكى من كله

حلويات واكلات مشاء الله ربنا يكرمك فى القريب العاجل الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية 44755
snow white
snow white
المـديـر العـــام
المـديـر العـــام
الجوزاء
الحصان
عدد المساهمات : 4862
عدد النقاط : 9302
العمر : 33
البلد : اسكندرية
العمل/الترفيه : جامعى
المزاج : هادىء
https://elamerat.yoo7.com

الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية Empty رد: الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية

الثلاثاء 18 يناير - 9:43
شكرا ليك الوحيد على المرور
وشكرا ليكى ام مروان على الرد الجميل والله جربى الاكلير ده تحفة وممكن تستغنى عن الكريم باتسرى انك تشترى كاستر جاهز وتدوبيه على النار يبقى اسهلك
ودوقيه بالهنا والشفا ليكى

تقبلو تحياتى ومرورى
الاكلير(éclaire) بالكريم باتسيرى على الطريقة الفرنسية 57661
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى